Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 24 augusti 13.02

24 augusti 11.19, Trafikolycka, Linköping

Trafikolycka på E4, vid Rappestad. UPPDATERAD TEXT

11.07 SOS larmade om en trafikolycka på E4, vid Rappestad, i Linköpings kommun. Enligt larmet är det en olycka mellan två lastbilar som har skett i södergående riktning och polis, ambulans samt räddningstjänst beordrades till platsen.

11.09 Polis på väg.

11.22 Polis på plats.

12.45 Två bärgare finns nu på platsen för att bärga den ena lastbilen. Vid olyckan uppstod ett oljeläckage vilket innebär att det är mycket halt på platsen och att vägen måste saneras. Trafiken flyter med begränsad hastighet i ett körfält förbi olycksplatsen och det är långa köer.

Begränsad framkomlighet kommer att råda till dess att arbetet med bärgning och sanering är klart. Det finns ingen prognos på när detta arbete kan vara avslutat.

Det finns inga uppgifter om att någon person ska ha skadats vid olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen