Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 augusti 13.17, Stöld, Göteborg

Båtstöld från småbåtshamnen vid Tångudden

Vittne ser hur en man stjäl en båt i hamnen. Mannen kör sedan iväg med båten och stöter emot med andra båtar i hamnen innan han kommer ut i hamninloppet och fortsätter västerut. Polisen tar hjälp av kustbevakningen och helikopter i sökandet efter båten. Det är en 9 meter lång motorbåt som stulits.

Något senare ser annat vittne en båt som kör in i en småbåtshamn vid Långedrag och hur en man i farten hoppar av båten som fortsätter in i bryggan. Okänt vilka skador det blev på båt och brygga. Mannen sprang från platsen upp mot Strandplatsgatan. Kustbevakningen är på plats och konstaterar att det är den stulna båten. Polisen har sökt i området med flera enheter men ingen misstänkt man har ännu hittats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen