Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 augusti 15.13, Narkotikabrott, Nyköping

En gripen efter larm om bråk.

10.27 Polisen fick ett samtal om ett bråk på en adress i Nyköping. En person skulle verbalt ha bråkat och hotat en annan person. Polis beordrades till platsen.

10.42 Polis på plats. Patrullen började samla information för att få en bild av situationen. Fler polispatruller kallades till platsen.

11.38 En person, en man i 65-årsåldern, greps av polisen. Mannen greps misstänkt för olaga hot, skadegörelse och ofredande.

I samband med gripandet gjordes en husrannsakan i mannens bostad med anledning av en misstanke om narkotikabrott. Under husrannsakan gjorde polisen fynd som gör att mannen nu även misstänks för narkotikabrott, vapenbrott samt för häleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen