Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 augusti 19.47, Misshandel, Lomma

Centrumgatan/Sandstensgatan. Busschaufför blir utsatt för våld av en passagerare.

En chaufför till en regionsbuss blir slagen i ansiktet av en passagerare och chauffören stannar bussen i korsningen Centrumgatan och Sandstensgatan. Polis larmas till platsen.

När polis anländer till adressen har gärningsmannen lämnat platsen till fots men anträffas en kort stund därefter och frihetsberövas.

Orsaken till handlingen är i nuläget okänd och initial uppgift gör gällande att busschauffören inte fick någon allvarlig skada som en följd av våldet. Polisen upprättar en anmälan om ringa misshandel. Gärningsmannen var påverkad av okänt berusningsmedel och omhändertogs med stöd av lag om omhändertagande av berusade personer m.m. (LOB).

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen