Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 augusti 07.00, Sammanfattning natt, Hallands län

God morgon! Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet.

23.45 Halmstad, misshandel
Ordningsvakt skulle avvisa en man från en restaurang på Köpmansgatan. Mannen blev då våldsam och slog till en entrèvärd. Polis omhändertar mannen för fylleri och han misstänks för misshandel.

00.38 Halmstad, försök till personrån
En man anmäler att han på Kungsgatan angripits av tre okända män som försökt rycka av honom ett halsband och även försökt stjäla hans plånbok. Han lyckades dock avstyra det och de tre fick inte med sig något. Inga fysiska skador. Ingen misstänkt hittad.

03.05 Halmstad, narkotikabrott och brott mot knivlagen
Vid ett bråk utanför McDonalds på Storgatan anträffar polispatrullen en man som misstänks vara narkotikapåverkad. När han visiteras har han ett knogjärn på sig. Han fick följa med för provtagning och misstänks för narkotikabrott eget bruk och brott mot knivlagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen