Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 augusti 07.00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon! Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet.

22.12 Borås, personrån
En man anmäler att han på Vattenverksgatan under pistolhot från två andra män rånas på sin mobiltelefon. De båda knackade på hans dörr och när han öppnade hotades han med en pistol. Han fick lämna ifrån sig sin mobiltelefon. Uppgifter framkommer som gör att två misstänkta personer kan gripas i närheten. Ingen pistol anträffas men ett pistolhölster och även narkotika. De båda som är i 30-årsåldern är misstänkta för personrån och narkotikabrott.

22.34 Skövde, inbrott
Polis kallades till en förskola på Billingstorpsvägen där vittne sett två personer som antagligen höll på att bryta sig in i förskolan. När polispatrull kom till platsen kan två personer gripas inne på förskolan. De båda gripna är i 30-årsåldern och misstänkta för stöld genom inbrott.

00.12 Göteborg, våld mot tjänsteman
På en restaurang i Pustervik griper ordningsvakt en man som slagit till en vakt. Den gripne mannen som är i 20-årsåldern överlämnas till polis och han misstänks för våld mot tjänsteman.

01.48 Vänersborg, inbrottsförsök
Polis kallas till en närbutik på Hedmansgatan där vittne ser några personer som försökt bryta sig in i butiken. De försvann sedan från platsen i en bil. När polis kommer till platsen konstateras att en dörr till lagerdelen är uppbruten men att en gallerdörr som fanns innanför inte är angripen. Ingen misstänkt gripen. Anmälan om försök till inbrott i butik.

02.54 Lidköping, personrån
En man anmäler att han på Hamngatan vid S:t Nicolaikyrkan angripits av två okända män som hotat honom med kniv och tilltvingat sig hans mobiltelefon. Mannen skadades inte fysiskt vid rånet. Polis har sökt efter de misstänkta men ingen hittad.

03.27 Vänersborg, inbrott
Ett inbrott på en bilfirma upptäcks. Två begagnade bilar har stulits och körts ut från firmans område. Bilarna ännu inte anträffade.

03.41 Vänersborg, inbrott
Polis kallas till en grillkiosk i Frändefors där någon slagit ut en ruta och stulit tobaksvaror i kiosken. Polis sökt i området men ingen misstänkt gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen