Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 augusti 07.51, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Norrbotten, ett urval av händelser under natten

Kl 00:00-07:00

Kl 00:59 Luleå

Samtal till polisen gällande en misshandel utomhus (Innerstaden). Polis till platsen. Förhör hålls och anmälan upprättas.

Kl 01:20 Luleå

Polisen åker till en adress efter information gällande bråk. En man omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han förs till stationen för tillnyktring.

Kl 01:37 Gällivare

En bilist har kört in i ett träd. Föraren, en man, förs till sjukhus för vård. (För eventuella frågor om skador, kontakta sjukvården).

Mannen ska höras senare, efter tillnyktring.

Kl 01:44 Luleå

Misshandel i centrala Luleå. Polis till platsen. Förhör hålls och en anmälan och motanmälan gällande misshandel upprättas.

Inblandade personer är män i 25-årsåldern.

Kl 01:45 Luleå

Onykter man omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagade av berusade personer.

Kl 02:36 Luleå

En person omhändertagen med stöd av LOB.

Kl 02:40 Luleå

Ett antal personer har blivit bestulna på en restaurang i centrum. Det handlar om fickstölder där bland annat telefoner tillgripits.

Polisen upprättar anmälan.

Kl 02:47 Kiruna

En man omhändertagen med stöd av LOB. Förd till stationen för tillnyktring.

Kl 02:47 Älvsbyn

Samtal till polisen gällande en man som ramlat och ligger ned. Polis till platsen. Mannen omhändertagen med stöd av LOB.

Kl 03:29 Luleå

Polis beordras till en butik efter samtal gällande bråk. När patrullen kommer dit är det lugnt på platsen.

Förhör hålls och en anmälan gällande ringa misshandel upprättas.

Kl 04:29 Luleå

En bilförare (en man) misstänks för rattfylleri och får följa med till stationen för provtagning och förhör. Mannen misstänks för grovt rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen