Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 augusti 00.41, Stöld/inbrott, Västerås

Två män, 34 och 35 år, har gripits för stöld genom inbrott.

Strax innan 05-tiden på söndagsmorgonen larmades flera polispatruller till Boskapsvägen i Gäddeholm med anledning av ett inbrott på en byggarbetsplats.
På väg ut till brottsplatsen stoppade en av patrullerna en personbil på Stockholmsvägen i Irsta. I bilen fanns två män och misstänkt stöldgods i form av verktyg. Männen greps misstänkta för stöld genom inbrott och medtogs till polissationen.

Polisen har säkrat spår på byggarbetsplatsen som består av hus som inte färdigbyggda. Värdet på de stulna verktygen som hittades i männens bil uppskattas till minst 50.000 kronor, men den summan kommer bli större när samtliga uppgifter är inhämtade.

Båda männen är anhållna och förundersökningen leds av en åklagare.  

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen