Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 augusti 04.50, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Natt lördag-söndag

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 70-tal ärenden under natten. Bland annat greps två män strax före midnatt efter ett bråk på Västra Storgatan i Jönköping. Flera personer var inblandade och det krävdes flera polispatruller och ordningsvakter för att skingra bråkstakarna åt. De två gripna männen är misstänkta för misshandel. Ytterligare personer omhändertogs på grund av berusning och ännu några till avlägsnades innan situationen lugnade ner sig. 

Strax före klockan 03 greps en man på Träleborgsgatan i Jönköping misstänkt för misshandel. Det var i samband med ett misstänkt rattfylleribrott som de tre männen blev misshandlade av en passagerare när de skulle konfrontera föraren i avvaktan på polis. Föraren flydde från platsen men mannen som är misstänkr för misshandel greps och fördes till polishuset i Jönköping. Ingen blev allvarligt skadad. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen