Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 augusti 06.33, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Hans Lippens

180825

Kl 21:42 Göteborg, misshandel

En man inkommer till akuten på Östra sjukhuset med ett sticksår i ena skinkan. Polis till sjukhuset för att prata med honom. Han uppger att det hela hänt tidigare på kvällen i Partille centrum.
Polis har sökt i området utan att finna något. Ingen är gripen. Anmälans skrivs rörande misshandel. Skadorna är lindriga.

 

Kl 23:37 Trollhättan, drograttfylleri

En polispatrull stoppar och kontrollerar en bilförare i Gärdhem. Föraren i 25 års åldern misstänks för drograttfylleri och medtas för visare undersökning och förhör.

 

Kl 23:41 Munkedal. Rattfylleri

En bilist kontrolleras av en polispatrull och föraren misstänks för rattfylleri. Han medtas för fortsatt provtagning och utredning.

 

180826

Kl 02:14 Vänersborg, trafikolycka och rattfylleri

Polisen larmas till en singelolycka vid Braxenvägen i Nordkroken. En personbil som voltat runt och ligger på en tomtmark. Föraren blir omhändertagen av ambulans och förd till NÄL. Han blåser positivt och misstänks för rattfylleri. Skadeläget i övrigt är oklart.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen