Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 augusti 08.00, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Västerbotten, ett urval av händelser under natten

Kl 00:00-06:00

Kl 00:11 centrala Skellefteå

En person under 18 år har visat upp en annan persons körkort i syfte att försöka ta sig in på en krog, dock utan att lyckas.

Vårdnadshavare underrättade.

Kl 00:29 centrala Skellefteå

Man omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhädertagande av berusade personer. Mannen misstänks vara drogpåverkad och en anmälan gällande ringa narkotikabrott, eget bruk, upprättas.

Kl 00:42 centrala Umeå

Polis beordras till en restaurang med anledning av misshandel.

En misstänkt, en ung kvinna, omhändertas med stöd av LOB. En anmälan upprättas.

Kl 01:07 centrala Umeå

Polis stoppar och kontrollerar en bil. Föraren, en ung man, får en ordningsbot (böter) på grund av att han hade otillåtet antal passagerare i bilen.

Kl 01:37 centrala Umeå

En ung man kontrolleras av polis. Han misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. En anmälan upprättas.

Kl 01:43 E12 Lycksele

Bilist kontrollerad av polis. Bilen har körförbud och däckens mönsterdjup är dåligt. Föraren får ordningsbot (böter).

Kl 02:03 centrala Umeå

Polis till en restaurang med anledning av misstänkt sexuellt ofredande. Polis håller förhör med den målsägande kvinnan. En man är misstänkt. Anmälan upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen