Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 augusti 11.37, Misshandel, Vaggeryd

En person gripen för misshandel i relation.

Polisen fick under de tidiga morgontimmarna uppgifter om att en man ska ha misshandlat en kvinna med vilken han har en relation. Polisen åkte till kvinnan och förhörde henne varvid det framgick att hon ska ha blivit misshandlad under natten. Den misstänkte mannen ska ha slagit kvinnan med händerna över större delen av kroppen. En utredning om misshandel påbörjades och den misstänkte mannen söktes på olika adresser.

10.30 den misstänkte mannen, som är i 40-årsåldern påträffas och grips som misstänkt för misshandel. Den drabbade kvinnan är i 35-årsåldern och hon har sökt sjukhusvård. Efter att mannen har förhörts under dagen kommer åklagare att fatta beslut om och leda den fortsatta förundersökningen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen