Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 augusti 12.43, Sedlighetsbrott, Växjö

Sexualbrott, Strandbjörket.

Polisen har under tidig morgon och förmiddag befunnit sig på Strandbjörket med anledning av ett misstänkt grovt våldsbrott. En kvinna anträffas på platsen strax efter 03.00 och förs med ambulans till sjukhus för kontroll. Det är oklart vad som har inträffat, men hon misstänks ha blivit utsatt för någon form av sexualbrott. Hon har inga allvarliga fysiska skador. Platsen har varit avspärrad under teknikernas arbete. Avspärrningen hävdes strax innan 12.

Rubriceringen är omkring lunch-tid inte fastställd och förhör kommer att hållas med kvinnan under eftermiddagen. Detaljer eller övriga omständigheter kring händelsen finns inte att tillgå.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen