Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 augusti 06.01, Motorfordon, stöld, Forshaga

En bil är stulen i Dyvelsten.

En person ringer till polisen och uppger att en granne uppmärksammat hur några personer precis stal anmälarens bil. Grannen hade sett 3-4 personer som var vid bilen och därefter kördes bilen i väg i riktning mot Kil.

Strax därefter ringer en annan person och uppger att en bil kört i diket i Öjenäs, som inte ligger långt från Dyvelsten. De båda bilarna stämmer överrens utseendemässigt.

När polisen kommer till olycksplatsen finns det ingen person kvar vid bilen men två personer anträffas av polis en bit från bilen. Dessa båda frihetsberövas och kommer köras till polissationen för förhör.

Eftersom de första uppgifterna gör gällande att det var 3-4 personer i bilen när den stals är polisen kvar på platsen för olyckan för att eventuellt eftersöka ytterligare gärningspersoner.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen