Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 27 augusti 06:57

27 augusti 06.34, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av dygnets händelser.

06.35 Polisens regionledningscentral har sedan midnatt hanterat ett knappt tjugotal ärenden i polisområde Jönköping. En stor del av dessa ärenden har utgjorts av egeniniterade kontroller av olika karaktär där inte någon brottsmisstanke har konstaterats. Två kontroller av fordon har resulterat i brottsmisstankear, en bilist stoppades strax efter midnatt på Birkagatan i Jönköping och han misstänks för olovlig körning.

En annan bilist fick vid 06.30-tiden sin bil avskyltad av polisen på Kyrkogatan i Jönköping på grund av obetald vägtrafikskatt. Skyltarna kommer att återlämnas till bilägaren mot uppvisande av kvitto på betald vägtrafikslatt.

Fyra viltolyckor har registrerats. En av dem var en älgolycka, vid 06.30-tiden på länsväg 572 i Gislaved vid Hägerviken. En annan älgolycka inträffade vid 05.15-tiden på länsväg 846 vid infarten till Karlsfors i Värnamo. Resterande två var rådjursolyckor. Ingen av viltolyckorna förorsakade några personskador.

Strax före kl. 02 kom ett  inbrottslarm från Gränna golfklubb. Det visade sig ha varit inbrott i klubbhuset, men det är fortfarande oklart om något har tillgripits och i så fall vad. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och även genomfört en brottsplatsundersökning. Det finns ingen misstänkt.

Ett suicidären har hanterats.

En personbil har anmälts stulen från Krongatan i Gislaved under natten. Bilen är efterlyst.

Inga andra allvarligare händelser har kommit till polisens kännedom.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen