Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 augusti 10.07, Misshandel, grov, Norrköping

Misshandel i relation.

07.57 SOS informerade polisen om att ambulans hade hämtat en man i stadsdelen Ektorp. I samband med det ska uppgifter ha framkommit om att personen ifråga ska ha blivit misshandlad av en kvinna med vilken han har en relation. Skadeläget är oklart.

08.07 polisen håller förhör med den drabbade mannen, som är i 55-årsåldern för att bringa klarhet i vad som har hänt.

08.20 polisen inleder en förundersökning om grov misshandel.

08.49 en kvinna i 40-årsåldern anträffades och greps som misstänkt för grov misshandel. Kvinnan fördes till polisstationen där hon kommer att förhöras innan åklagaren tar ansvar för förundersökningen. Polisen arbetar med att klargöra vad som kan ha hänt, förhör har hållits och ett arbete pågår med att klargöra var brottet har begåtts. När brottsplatsen är fastställd kommer en brottsplatsundersökning att genomföras för att säkra bevisning.

08.26 bärgning pågår just nu. Ingen person är skadad.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen