Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 27 augusti 14.45

27 augusti 12.29, Trafikolycka, Åstorp

Personbil och cyklist som kolliderat, Förrådsgatan.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Förrådsgatan där en personbil och en cyklist kolliderat. Initialt är skadeläget okänt.

12.37 Tre personer är inblandade i olyckan, en cyklist som klagar på smärta i tänderna och två personer som färdats i bilen, dessa har inte fått några personskador i samband med olyckan.

14.39 Cyklisten, en kvinna, är förd med ambulans till sjukhus. Hon är inte förhörd om händelsen. Enligt uppgifter till polis som arbetat på platsen ska bilen ha framförts på cykelbana innan olyckan. Cyklisten är dock inte påkörd av bilen, utan träffats av någon form av stolpe som bilen kört på. Föraren av bilen, en man i 40-års åldern, tas med av polispatrullen för provtagning misstänkt för olovlig körning, rattfylleri, grov vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada. Bilen tas i beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen