Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 augusti 17.20, Trafikolycka, Södertälje

Två fordon bärgades från olycksplatsen. Olyckan skedde på Strängnäsvägen i höjd med en idrottsplats. Den skedde mellan tre fordonsförare.

En personbilsförare fördes till sjukhus med ambulans och polisen kommer utreda hur olyckan gick till. Det finns i nuläget ingen uppgift om vilka skador han hade som fördes till sjukhus.

Uppdatering klockan 21:49
Alla tre fordonsförare körde på Strängnäsvägen i riktning mot Södertälje centrum. En köbildning hade påbörjats vid trafikljusen i korsningen Strängnäsvägen/Karlshovsbacken.

Den första föraren som var inblandad i olyckan bromsade in och så gjorde även nästa förare. Den tredje föraren lyckades inte bromsa/stanna utan körde in i fordonet framför som i sin tur körde in i det framförvarande.

Föraren i det andra fordonet (mittersta fordonet)  fördes till sjukhus och det är oklart vilka skador hon hade. Föraren har tidigare benämnts som han vilket är felaktigt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen