Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 27 augusti 21:45

27 augusti 17.49, Misshandel, Avesta

Kvinna i 50-årsåldern gripen misstänkt för bl.a. misshandel inomhus i centrala Avesta.

Kl 17:49 inkom larm om bråk i en lägenhet i centrala Avesta. Då polis anlände till platsen hade en kvinna i 50-åtrsåldern lämnat platsen. Enligt flera personer på brottsplatsen hade denna kvinna misshandlat två personer samt hotat flera.

Kvinnan kunde gripas vid 19-tiden på en annan plats i Avesta. Hon är nu misstänkt för misshandel i två fall, olaga hot mot grupp samt hemfridbrott. Hon satte sig till motvärn vid gripandet varför polispatrullen tvingades belägga henne med handfängsel.

Polispatrullerna på plats har vidtagit en mängd utredningsåtgärder på plats.

Den gripna kvinnan kommer att förhöras under kvällen. Efter detta förhör kommer sedan åklagare ta ställning till om hon ska friges eller anhållas under den fortsatta utredningen.

Vid 21-tiden konstaterades det att hon inte kunde förhöras p.g.a. hög berusningsgrad. Förhöret kommer att hållas så snart hon nyktrat till. 

.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen