Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 28 augusti 13.06

28 augusti 04.51, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Polisområde Södermanland.

Noterbart:

00:22 inkommer samtal om en bil som brinner i området Myrtorp i Eskilstuna. På plats kan patrull konstatera att en bil är totalt utbrunnen. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. Ingen misstänkt finns i nuläget. Bilägaren är informerad.

03:16 Trafikolycka mellan en motorcykel och personbil på E4 två km norr om Sillekrog i norrgående körfält. En MC har troligtvis framförts i alldeles för hög fart och fått vattenplaning. Föraren har flugit av MC och hamnat i diket vid sidan av vägbanan.Därefter har en personbil kört in i MC då den låg på vägbanan.

MC föraren allvarligt skadad och förd med ambulans.

De två personer som färdades i personbilen är oskadda.

Olyckan har fått till följd att E4 har varit helt avstängd fram till kl. 04.45. Nu är ett körfält öppet och bärgning av fordonen pågår.

08.10 motorcykelföraren var en man i 40-årsåldern och han har avlidit av sina skador. Han var inte hemmahörande i Södermanlands län. Polisen i det län där mannen är hemmahörande arbetar med att hitta och underrätta anhöriga. / Thomas Agnevik

11.50 den avlidnes anhöriga är underrättade.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen