Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 augusti 05.48, Sammanfattning natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Hans Lippens och i em/kväll tjänstgör Tommy Nyman

 Halland

Kl 00:30 Kungsbacka, kontroll/ person / fordon

En anmälare ringer till polisen enär han uppmärksammat en bil vid Ölmevalla området som lyser med ficklampa inne på ett område. Bilen lämnar området och kör upp på motorvägen i riktning söderut. En polispatrull ansluter och stoppar bilföraren. I Bilen finns det tre personer som kontrolleras. Vid genomsök av fordonet finns det diverse verktyg som kan vara stulna samt utrustning för att slanga bensin/diesel. All tre grips för vidare förhör och utredning. 

 

Kl 02:30 Halmstad, kontroll/person fordon

Polisen försöker stoppa en mörk bil på Rv 26 i riktning mot Halmstad. Bilföraren vägrar att stanna och fortsätter i hög fart mot Halmstad. Förföljande avbryts. Efter en stund anträffas bilen ute på en åker i höjd med Kvibille. Bilen är tom men anmäld stulen. Eftersök görs i anslutning till den anträffade bilen men ingen är gripen. Bilen tas i beslag. Anmälan tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen