Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 augusti 13.29, Bedrägeri, Nyköping

Ej återlämnad hyrbil stoppades av polis, två medtagna misstänkta för brott.

11.42 polisen fick uppgifter om att en hyrbil åkte omkring i Arnö, söder om Nyköping. Bilen hade hyrts av en person, som trots flera påstötningar om att hyrtiden hade gått ut, inte hade lämnat tillbaka bilen till ägareföretaget. Företaget, som är beläget i Värnamo hade anmält detta till polisen som påbörjat en brottsutredning med rubriceringen olovligt brukande. Bilens skulle ha lämnats tillbaka senast den 6 augusti 2018 men anmäldes av företaget den 27 augusti 2018.

11.57 flera polispatruller börja söka efter bilen i Arnöområdet.

12.25 bilen med en förare och passagerare har stoppats av polisen.

12.33 en av personerna i bilen, en man i 35-årsåldern, är misstänkt för ringa narkotikabrott. Den andre, en man i 40-årsåldern misstänks för narkotikabrott genom innehav av narkotika. Ingen av de båda har själva hyrt bilen.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen