Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 28 augusti 17.44

28 augusti 17.25, Trafikbrott, Lindesberg

Vid 15:40-tiden inkommer flera samtal om en bil som framförs av troliga missbrukare på LV 249 i Fellingsbro.

Bilen ska framföras trots punktering på två hjul. Polispatrull kan stoppa bilen 16:15 vid Eliselund. En man körde bilen, och då han visade tydliga tecken på narkotikapåverkan medtogs han för provtagning, misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning. Passagerare i bilen var en kvinna, som också äger bilen. Hon rapproteras misstänkt för tillåtande av olovlig körning. Polispatrullen beslutade också om att ta bilen i beslag för att förhindra fortsatt brottslighet.

Uppdatering 17:45.                                                                                                                                                    Den misstänkte mannen är född 1999, och den kvinnliga passageraren är född 1981.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen