Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 augusti 21.36, Våld/hot mot tjänsteman, Kalmar

Väktare nerslagen i butik, Lindsdal, Kalmar.

Två män är tillsammans inne i en butik i Lindsdal. De båda männen betalar för varor i kassan. En väktare i butiken har sett att åtminstone en av männen även stulit varor som han inte betalar för. När männen passserat kassalinjen konfronterar väktaren de båda männen. Det uppstår ett tumult och en av männen slår ner väktaren. De båda männen lämnar platsen. Väktaren, en 46-årig man, förs med ambulans till sjukhus. Polispatruller är på plats vid butiken och i området. Vittnen har hörts och patrullerna söker efter männen i området. Hundpatrull är beställd till platsen. Det finns bra beskrivningar/signalement på männen samt en övervakningsfilm där männen finns med.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen