Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 29 augusti 07.01

29 augusti 04.33, Brand, Trelleborg

Brand i sophus, Syster Jennys väg och Hovslagaregatan.

Polis larmas ihop med räddningstjänst till Hovslagaregatab med anledning av brand i sophus. På plats konstateras brand i flera sophus. Kl 04.46 inkommer ytterligare ett larm om brand på Syster Jennys väg där det rapporteras brinna i flera sophus samt i en moped. Kl 06.30 finns ännu inga vidare uppgifter att tillgå.

Uppdatering: En anmälan om mordbrand har upprättats gällande Hovslagaregatan. I anmälan anges  ett sophus (med flera sopkärl) vara drabbat och det har fått kraftiga brandskador. Ingen har gripits.

En anmälan om skadegörelse har upprättats gällande Syster Jennys väg. Tre sophus är drabbade av brand och flera sopkärl är brandskadade. Ingen har gripits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen