Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 augusti 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Här följer några av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Hans Lippens.

23.25 Halmstad, grov misshandel
På Södra Badvägen har en man i 45-årsåldern blivit misshandlad av en annan man. Mannen har slagit en flaska i huvudet på honom och han förs med ambulans till sjukhus. Han var vaken och talbar när han fördes iväg. Den misstänkte ska vara en man i 40-årsåldern som är känd av målsägaren. Han hade dock lämnat platsen. En anmälan skrivs om grov misshandel.

01.24 Falkenberg, bilbrand
På Sandgatan ser vittnen hur en person kastar in något i en bil så den börjar att brinna. Räddningstjänst samt polis till platsen. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand men ingen är gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen