Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 augusti 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer några av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Hans Lippens.

22.46 Lysekil, skadegörelse
På Badhusberget har, enligt vittnen, 5-6 ungdomar kastat bangers och stökat runt. Bl a har någon krossat en ruta i dörren till ett trapphus. Polisen får flera samtal om detta och åker till platsen. När polisen anländer är det helt lugnt men en anmälan om skadegörelse skrivs.

00.49 Falköping, brand
På Hjelmarsrörsgatan har en motorcykel av okänd anledning börjat brinna cirka två meter från en byggnad. Räddningstjänst samt polis till platsen. Räddningstjänsten släcker och inget förutom motorcykeln skadas. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

03.05 Mellerud, inbrott i butik
Larmet går från ett parfymeri på Storgatan. Vittnen ser även hur en liten svart bil lämnar platsen. När polis kommer till platsen kan man konstatera att ett stort fönster är sönderslaget och att man har stulit parfym till ett okänt värde. Spaning sker i området utan resultat.

03.36 Uddevalla, inbrott i villa
Samtal kommer in till polisen om att man har hört glaskross på Skansgatan. När polispatrullen kommer dit upptäcker man först att en bil har fått rutorna krossade. Man ser också att någon tagit sig in i en villa och fortfarande är kvar där. I villan befinner sig två personer, en ung kvinna och en ung man. De har slagit sönder en massa saker i villan och även plockat på sig gods. De grips av polisen och är misstänkta för grov stöld samt skadegörelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen