Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 29 augusti 07.35

29 augusti 06.07, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av dygnets händelser.

06.10 polisen har sedan midnatt hanterat ett femtontal ärenden av olika karaktär.

00.02 larm om  trafikolyckapå länsväg 195 i Habo. En bilist hade kört av vägen vid 23.40-tiden. En person fördes till sjukhus.  Polisen har varit på platsen. bilen ligger kvar i diket och kommer att bärgas av ägaren. Vid förhör med bilföraren, en kvinna i 20-årsåldern framkommer att hon har väjt för en älg som befann sig på körbanan.

03.56 en polispatrull stoppar en bilist för en rutinkontroll på E4 Hörle. Vid kontrollen visar det sig att bilföraren, en man i 80-årsåldern saknar körkort. Mannen är nu misstänkt för grov olovlig körning.

04.40 larm polisen om ett inbrott som väktare upptäckt på ett företag i Rydaholm. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott. Spårning med hund gav resultat men inte i form av ett gripande, varför det inte finns någon misstänkt. Oklart vad som ska ha stulits, men tjuven/-arna har tagit sig in på företagets område genom att klippa upp staketet.

Två viltolyckor med rådjur, utan personskada har hanterats under morgonen.

Inga andra allvarligare händelser har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen