Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 augusti 06.28, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av dygnets händelser.

Ett tjugotal ärenden har hanterats under dygnet.

00.05 samtal till polisen om pågående inbrott i byggcontainrar vid Stigtomta skola, Nyköping. Flera polispatruller åkte till platsen. När polisen kom till platsen flydde tjuvarna ut i skogen och spårning påbörjades. Spårningen resulterade inte i något gripande, varför det än så länge inte finns några misstänkta. Det visar sig att det rör sig om ett försök till inbrott varför en förundersökning med denna brottsrubriceringen inleds. Polisen har säkrat olika former av bevisning.

00.18 larm om pågående stöld av en moped på Nystrandsgatan i Eskilstuna. Polisen åker till platsen och påträffar "mopeden" som visar sig vara en stulen motorcykel. Motorcykeln tas i beslag av polisen. En pojke i övre tonåren anträffades och greps i närområdet. Pojken misstänks för tillgrepp av motorcykeln samt ringa narkotikabrott. Gripandet hävdes senare och pojken hämtades av vårdnadshavare.

01.41 larm om försvunnen person, se särskild notis. Den försvunne anträffades av en polispatrull vid god hälsa.

01.56 larm om stöld av bensin från bilar på Lindängsvägen i Eskilstuna. När polisen kommer till platsen har tjuvarna lämnat området. Polisen har påbörjat en utredning om stöld samt skadegörelse på en bil. Om flera personer har drabbats ombeds man anmäla detta till polisen på 114 14.

04.07 en man uppträder märkligt utanför Nyköpings lasarett. Polisen åker till platsen och hämtar mannen, som misstänks vara narkotikapåverkad. Mannen är i 20-årsåldern och han misstänks för ringa narkotikabrott. Han fick genomgå provtagning och förhör.

05.11 en viltolycka på länsväg 980 i Stallarholmen. Påkört rådjur, ej personskada.

05.33 samtal till polisen om stöld av hjul till en bil på Smedjegatan i parkeringshus. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld  av två hjul. Verktyg som lämnats på platsen togs i beslag för spårsäkring. Tjuven hade lämnat platsen.

Inga andra händelser finns att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen