Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 29 augusti 19.50

29 augusti 16.11, Rån, försök, Malmö

Regementsgatan. Försök till rån.

Polis kallades till platsen med anledning av att ett rånförsök utomhus. Allmänhet hade envarsgripit en misstänkt gärningsman och en polispatrull kunde överta gripandet när de kom till platsen. I nuläget finns det inga uppgifter på de inblandade personerna. Ingen person ska vara skadad.

Uppdatering:

19.40 Ett bråk utbröt av okänd anledning mellan flera ungdomar på Regementsgatan. I samband med tumultet har en 14-årig pojke försökt att med våld slita till sig en väska från en pojke i 13-års åldern. En ledig polis som såg händelsen och kunde ingripa och förhindra rånet.

I samband med händelsen har en anmälan om misshandel tagits upp. En pojke i 13-års åldern uppger att han har blivit slagen i ansiktet.

Flera av de inblandade pojkarna överlämnades till sina vårdnadshavare.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen