Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 augusti 06.19

03 augusti 04.45, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser i polisregion Öst (Södermanland, Östergötland och Jönköpings län)

Regionledningscentralen har under aktuell tid hanterat ca 200 händelser.

Noterbart:

Södermanland:

Kl. 21:25 inkom samtal om hur en man med vapen setts på en balkong. Vid kontroll i aktuell lägenhet anträffades en man f 81. Han medtogs till förhör misstänkt för olaga hot samt narkotikabrott eget bruk. Vid husrannsakan anträffades två softairgun vapen. Mannen är frigiven efter förhör.

Kl. 22:27 inträffade en trafikolycka på LV 838 vid Vagnhärad. En singelolycka där en bilist kört av vägen. Mannen avförd med ambulans och är misstänkt för drograttfylleri.

Kl. 00:47 inträffade en trafikolycka på E4 strax söder om Nyköpingsbro. Räddningtjänsten fick klippa upp bilen för att få loss föraren. Trafiken i norrgående körfält fick stängas av en kortare tid. Föraren fördes med ambulans till sjukhus. Han är misstänkt för rattfylleri.

Kl. 01:47 anmäldes en misshandel på Tallåsvägen i Eskilstuna. En målsägande f 88 uppger att han blivit misshandlad av några kompisar. Avförd med ambulans med skador i munnen. Ingen frihetsberövad i ärendet.

Kl. 02:17 anmäldes ett lägenhetsbråk från en adress i Strängnäs. En förundersökning om grov misshandel har inletts. Tre personer är gripna i ärendet. Målsägande, en man är avförd med ambulans. Brottsplatsen är avspärrad

Östergötland:

Kl: 02:56 anmäldes ett pågående inbrott i Pekkas gatukök i Valdemarsvik. Ett vittne observerade två personer som tog varor från gatuköket och lastade i en personbil. Polis träffade på både bil och gärningsmän i närheten. Tillgripet gods var läsk. Föraren av bilen är även misstänkt för rattfylleri.

Jönköping:

Kl. 21:30 anmäldes ett bostadsinbrott på Älgstigen i Jönköping. I nuläget oklart vad som blivit tillgripet. Ingen misstänkt i ärendet.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen