Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 augusti 07.00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

Se händelsenotis 03 augusti 01:09 Fjällräddning, Kiruna.

01:20 Misshandel, Luleå
En man kommer ut från en port i centrala Luleå och uppger för vittne att han blivit slagen. Ambulans och polis larmas till platsen. Patrullen upprättar en anmälan om misshandel. Okänd gärningsperson.

03:05 Rattfylleri, Boden
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i centrum. Föraren, en man i 25-årsåldern, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas på provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri och körkortet omhändertaget.

03:53 Trafikolycka, Kiruna
Enligt initiala uppgifter har en bil kört in i en vägg till skolan i Luossavaara. Föraren, en man, förd med ambulans till sjukhus. För uppgifter om skador, kontakta sjukvården. Mannen misstänks för rattfylleri.

05:39 Försök till grov misshandel, Luleå
Samtal inkommer om några personer som försöker bryta sig in i en lägenhet på Mjölkudden. En patrull anträffar och griper två personer, en man och en kvinna i 20-årsåldern. De misstänks för försök till grov misshandel, grovt olaga hot och skadegörelse. Personerna ska förhöras, därefter fattar åklagaren beslut om de ska anhållas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen