Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 augusti 00.00, Misshandel, grov, Kristianstad

Grov misshandel, Östra Boulevarden, Kristianstad.

En man har med en personbil försökt att köra på flera personer på Östra Boulevarden. Bilföraren har gjort flera försök. Bilföraren kör sedan på två personer, en kvinna och en man, båda 23 år. En av dessa personer, mannen, hamnar under bilen. Bilföraren gör sedan ytterligare ett försök att köra på någon innan han kör från platsen. De två påkörda personerna fick kroppsskador och fördes med ambulans till sjukhus. Brottsplatsen avspärrad i en dryg timme för bevissäkring. En nerkörd trafikskylt tagen i beslag.

Det var en hel del människor på platsen vid händelsen och flera vittnen. Övervakningskameror i området kontrolleras.

I nuläget arbetar polisen med att fastställa vad det var för fordon samt vem personen är som framförde fordonet.

Polisen är intresserad av information/upplysningar angående händelsen. De som har uppgifter att lämna, kontakta polisen på tfn nr 11414. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen