Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 30 augusti 07.45

30 augusti 01.18, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

23:58 Bilbrand, Birsta Sundsvall

Polis och räddningstjänst berordrades till misstänkt anlagd bilbrand i Birsta. Efter att branden var släckt lämnade patrullen med anmälan skadegörelse genom brand samt förhör. Bilägaren är informerad.

04:44 Narkotikabrott, Bredsand Sundsvall

Efter ett rutinmässigt trafikstopp är en man i 20 års åldern misstänkt för narkotikabrott eget bruk och innhav. Mannen som var passagerarna fick följa med till polisstationen för provtagning. Den misstänkta narkotikan som den mannen hade på sig togs i beslag.

Uppdatering 07:45 av Peder Jonsson

06:01 Knivlagen Örnsköldsvik. Man som känt sig förföljd på resecentrum. Polis till platsen där en kontroll görs. Den utpekade mannen bär både kniv och yxa, båda tillhyggena tas i beslag. Mannen avvisas från platsen. Han är misstänkt för brott mot knivlagen.

Lugn morgon i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen