Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 augusti 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det hart varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

23.49 Angered, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Mejramsgatan med anledning av att någon tänt eld på en parkerad bil. Sammanlagt är det två bilar som skadas på grund av branden. En person ses springa från platsen i sambnad med att branden startade.

00.49 Angered, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Kummingatan med alening av en bilbrand. Branden sprider sig till andra parkerade bil och totalt är det sex bilar som brinner på platsen. I anslutning till platsen anträffas en dunk som tas i beslag.

01.22 Lerum, inbrottsförsök
På Aspens camping griper polisen  två män som försökt att göra inbrott i en parkerad tysk husbil. När männen försökte bryta upp dörren till husbilen vaknade paret i husbilen och inbrottstjuvarna sprang från platsen. Polisen kunde gripa männen på flyende fot. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen