Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 augusti 07.28, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

00:52 Brand Kalix. Person som ringer in om sopskjul på skola som brinner, släckt av Räddningstjänsten. Polis har varit på plats, anmälan skadegörelse genom brand.

03:31 Misshandel Gällivare. Man som enligt initiala uppgifter ska ha försökt misshandla en kvinna med ett tillhygge. Polis beordras till platsen, det är lugnt när patrullen anländer. Patrullen håller förhör och mannen grips misstänkt för försök till grov misshandel, han är senare anhållen av jouråklagare. Mannen och kvinnan har en relation.

06:48 Trafikbrott Älvsbyn. Polis stoppar och kontrollerar en mindre lastbil i Älvsbyn. Föraren har återkallat körkort, anmälan grov olovlig körning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen