Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 30 augusti 18:45

30 augusti 14.08, Skadegörelse, Högsby

Högsby, boende. Skadegörelse på fönsterrutor.

Polis kallades till platsen med anlednig av att en man i 20-års åldern uppträtt hotfullt vid ett boende. Mannen har slagit i sönder delar av en entré till en byggnad. Mannen greps och är misstänkt för skadegörelse. Polisen har tagit upp anmälan om skadegörelse och det är i nuläget okänt om mannen har förstört något mer.

Uppdatering:

18.40 Den gripne är misstänkt för att ha krossat fönster till Migrationsverkets lokaler samt att ha krossat rutor på en väktarbil som stod parkerad utanför. Två fönster i entrédörrar och ytterligare fyra fönster i entrén är krossade. Tre rutor på väktarbilen är krossade.

Några privatpersoner hade brottat ner den misstänkte och envarsgripit honom innan polisen kom fram till platsen. Polispatrullen övertog gripandet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen