Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 augusti 05.55, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer några av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

22.15 Göteborg, brand
På Senapsgatan har det av ännu okänd anledning börjat brinna i ett skjul vid en basketplan. Räddningstjänsten släcker branden och polisen skriver en anmälan om mordbrand.

02.39 Trollhättan, bilbränder
Räddningstjänst och polis larmas till Kronogården då det brinner i ett flertal bilar. När räddningstjänst släckt bränderna kan man konstatera att fyra bilar blivit helt utbrända och att ytterligare sex bilar har blivit skadade. Ingen spridningsrisk till fastigheter. Polisen har skrivit en anmälan om grov skadegörelse. Ingen gripen.

02.46 Vänersborg, stöld genom inbrott
Från Södergatan hör vittnen glaskross och någon ser även maskerade män. Strax därefter lämnar en bil platsen med minst tre män i. Troligtvis färdades de i en silverfärgad kombibil. Polisen kan konstatera att de krossat fönstret till en guldsmedsbutik och varit inne och stulit gods. Oklart värde i nuläget. Brottsplatsen avspärrad i väntan på teknisk undersökning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen