Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 augusti 06.50, Rån väpnat, Skellefteå

Järnvägsgatan 31, Jörn, jourlivsbutik

Kl 21:43  igår kväll anmäldes att butiken blivit rånad av flera män. Männen var beväpnade med vad som uppfattades som vapen. Stöld av kontanter.

Flera personer är brottsoffer och minst en av dessa har fått ett slag i huvudet med ett vapen så att han blöder.

Trots en omfattande polisinsats, med polispatruller från flera län, har inga gärningspersoner kunnat gripas. Iakttagelser, i anslutning till butiken under gårdagskvällen,  som kan ha med rånet att göra (personer eller fordon) är av stor vikt. Har du sett något som avviker från det normala - ring och lämna dina iakttagelse till polisen på tfn 114 14. Tänk på att iakttagelser på platser i ytterområden kan vara intressanta.

Mer information i ärendet kommer under förmiddagen när all avrapportering sammanställts och ny förundersökningsledare satt sig in i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen