Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 31 augusti 19.53

31 augusti 16.27, Trafikolycka, personskada, Surahammar

Trafikolycka med två bilar, LV252/Rv66

Polis och Räddningstjänst larmades till korsningen LV252/Rv66 med anledning av att två bilar kolliderat. En kvinna, f-29, fördes till Västerås Sjukhus med allvarliga skador, kvinnan avled sedemera på sjukhus till följd utav sina skador. Anhöriga är underrättade. Föraren av den andra bilen, en man f. -91, färdades tillsammans med ytterliggare en passagerare, en kvinna, f-93. Båda fördes till sjukhus med lindriga skador. Inuläget oklart vem som är vållande till olyckan och polis kommer utreda ärendet genom vittnesförhör och en teknisk undersökning.

Olyckan har skett då den avlidna kvinna har kört ut på RV66 från Ramnäs. Den andra bilisten har kommit från Fagersta mot Västerås kört in i den avlidna kvinnans passagerar-sida.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen