Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 augusti 17.52, Trafikolycka, Hultsfred

Rv23. Kollision mellan två personbilar.

Två personbilar kolliderar på riksväg 23, mellan Gårdveda och Flathult. Ett av fordonen voltar i samband med kollisionen. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård larmas till adressen.

Enligt initial uppgift ska tre personer vara involverade, skadestatusen på dessa är just nu okänd. Föraren till en av bilarna ska av okänd anledning ha lämnat olycksplatsen, polisen eftersöker personen med hjälp av polishund.

Det är i nuläget inte känt om olyckan påverkar trafiksituationen på plats. Bärgare är beställd till åtminstone ett av fordonen.

Uppdatering kl. 21.35: Föraren som avvikit från olycksplatsen, en man i 18-årsåldern, anträffades av polis cirka sju kilometer söderut utmed riksväg 23.

Mannen har ingen körkortsbehörighet för personbil och kommer att rapporteras för olovlig körning, obehörigt avvikande från trafikolycksplats (smitning) samt vårdslöshet i trafik.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen