Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 01 september 07.32

31 augusti 22.30, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Nattens händelser i länet.

22:23 - Misshandel, Kalix
En man i 30-årsåldern är gripen misstänkt för misshandel efter att ha gett sig på gäster inne på en restaurang i centrala Kalix. Ett flertal samtal inkom strax innan det om att mannen var mycket aggressiv och gick omkring och skrek slog på saker.

01:00 - Trafikolycka, Boden
En man kör av vägen och voltar på länsväg 383. Mannen förs till sjukhus med ambulans och blåser även positivt i polisens sållningsinstrument och är därför misstänkt för rattfylleri. Misstänkt är en man i 20-årsåldern.

01:30 - Narkotikabrott, Kiruna
Två män misstänks för rinaga narkotikabrott efter att ha kontrollerats av en polispatrull i centrala Kiruna.

03:15 - Misshandel, Luleå
Samtal inkommer om två män som slåss i entrén till en hamburgerrestaurang i centrala Luleå. På plats anträffas två män 25-årsåldern som anmäler varandra för misshandel.

Uppdatering kl 07:30 (av Börje Öhman)

04:28 Flygfältsvägen, Boden, rattfylleri. Man i 20-års åldern misstänkt för rattfylleri och olovlig körning. Passageraren, en kvinna i 45-års åldern, misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk. Båda personerna medtas för provtagning.

För övrigt en lugn avslutning av natten.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen