Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 augusti 04.47, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Natten i Norrbotten

22:05 Kalix, Strandgatan
Rattfylleri

Polispatrull genomför ett stopp på en personbil, föraren blåser positivt i sållningsinstrument och medtas för ytterligare provtagning. Mannen som framförde bilen är i 50 års åldern

00:15 Luleå, Norra Strandgatan
Misshandel

Samtal inkommer om att det skall vara ett bråk mellan 5-6 personer på adressen, flertalet polispatruller skickas till platsen. Flertalet anmälningar tas upp på platsen. En person tas till sjukvård för lättare skador. Samtliga inblandade är män i 25-35 års åldern.

00:37 Boden, Sveavägen
Misshandel

Ett bråk har uppstått på platsen och de är flertalet personer på platsen. När patruller anländer så visar det sig att en kvinna blivit inknuffad i en väg och patrull har hållit förhör på platsen och skriver anmälan gällande misshandel.

02:15 Piteå, Stambanevägen
Trafikolycka

En singelolycka har inträffat längs vägen och bilen skall ligga på taket. Ambulans, räddningstjänst och polis skickas till platsen. Det är en person som färdats i bilen och det är en man som är i 20 års åldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen