Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 augusti 09.24

04 augusti 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén.

 01.36 Försök till mord/dråp, Uddevalla
I Uddevalla uppges två personer ha blivit misshandlade och de misstänkta gärningsmännen ska ha försvunnit från platsen i bil. Troligtvis har misshandeln skett i närheten av Kampenhof. Det är två personer som blivit knivskurna, skadeläge oklart. En av dem är förd till sjukhus med ambulans. Polis håller nu på att utreda vad som hänt. Det är för närvarande ingen gripen.

01.49 Misshandel, Falköping
Polis larmas till Wetterlinsgatan med anledning av att en man blivit knivskuren. Mannen anträffas och han förs till sjukhus med ambulans. Skadorna uppges inte vara livshotande. Det är för närvarande oklart vad som hänt. En anmälan gällande misshandel är upprättad. Ingen gripen.

01.53 Trafikolycka, Göteborg
På Gatugårdsvägen/Kongahällavägen anträffas en skadad man vid en moped. Mannen förs till sjukhus med ambulans, enligt de initiala uppgifterna är mannen allvarligt skadad. Det är för närvarande oklart vad som hänt.

02.16 Grov misshandel, Färgelanda
Polis larmas till en adress i Stigen där det varit en fest och en person har blivit slagen i huvudet med ett tillhygge. Det är en man och han är förd till sjukhus med ambulans, skadeläge oklart. En man grips på plats misstänkt för grov misshandel. Den mannen har under morgonen blivit anhållen av jouråklagare.

06.59 Misshandel, Göteborg
Polis larmas till Sannegården där en man ska ha blivit knivskuren vid en busshållplats. Mannen anträffas och han förs till sjukhus med ambulans, skadeläge oklart. I nuläget är ingen gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen