Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 augusti 07.00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

00:08 Misshandel, Örnsköldsvik
Polisen får samtal om en man och en kvinna som bråkar på en adress i Örnsköldsvik. När patrull kommer till platsen är det lugnt. De griper en man i 60-årsåldern misstänkt för misshandel. Mannen och kvinnan har en relation till varandra.

00:20 Trafikolycka, Kramfors
En mopedist har åkt i diket på riksväg 90, Frånö. Föraren, en man, förs med ambulans till sjukhus. Han misstänks för grov olovlig körning.

00:43 Skadegörelse, Sundsvall
En man ringer till polisen och uppger att en annan man slitit sönder dörrhandtaget till hans bil. Den misstänkte har sedan lämnat i en bil. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om skadegörelse.

01:19 Viltolycka, Örnsköldsvik
En bilist har krockat med en älg på väg 335 i höjd med Osbodarna. Föraren, en kvinna, skadades lätt, men behövde inte ambulans. Älgen dog i samband med olyckan och eftersöksjägare kontaktad.

01:56 Rattfylleri, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Bergsåker. Föraren, en kvinna, misstänks för rattfylleri och får körkort och bilnycklarna omhändertagna.

02:37 Sexuellt ofredande, Sundsvall
Polisen får samtal från en krog i centrum där vakter omhändertagit en man. Mannen omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för sexuellt ofredande i två fall, samt narkotikabrott för eget bruk.

03:02 Narkotikabrott, Örnsköldsvik
Polisen får samtal om en påverkad man som klättrat upp i en vägskylt vid en rondell på E4:an. Mannen omhändertog med stöd av LOB. Mannen blev något stökig i samband med avvisitering. Han misstänks för våldsamt motstånd och narkotikabrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen