Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 augusti 11.48

04 augusti 22.48, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Urval av händelser

18:41 Rattfylleri, Sundsvall

 Polisen kontaktades angående en person som druckit alkohol och sedan körde bil.

När bilen stoppades misstänktes föraren för rattfylleri.

 

18:41 Inbrott i bostad, Örnsköldsvik

Någon har krossat en ruta och tillgripit gods från en bostad. Patrullen har säkrat spår från platsen.

 

20:19 Rattfylleri på moped, Örnsköldsvik

Ordningsvakt har sett en man köra moped i berusat tillstånd. När patrullen anlände misstänktes mannen, 60-års åldern, för Rattfylleri och grov olovlig körning. Han blev även omhändertagen enligt LOB.

 

23:36 Narkotikabrott, Näsåker

Man i 30-års åldern misstänktes för narkotikabrott genom eget bruk och innehav.

 

00:34 Skadegörelse

Personer i en bil kastade smällare mot andra bilister.

Uppdatering 08:10 av Peder Jonsson

01:50 Stöld/inbrott Örnsköldsvik. Inbrott i bostad i Bjästa. Inbrott via ett fönster. Polis har varit på plats och genomfört en brottsplatsundersökning. Oklart om något stulits.

02:23 Misshandel Sollefteå. Flera personer i bråk i Näsåker. Polis beordras till platsen. Patrullen håller förhör. Ingen av de inblandade vill medverka. Anmälan misshandel.

05:24 Våldtäkt Sundsvall. Kvinna som ska ha blivit våldtagen i en bostad under natten. Patrull beordras till platsen. En misstänkt gärningsman är gripen under morgonen. De inblandade känner varandra.  Initiala utredningsåtgärder pågår.

05:59 Stöld/skadegörelse Sundsvall. Tre personer envarsgripna av väktare under morgonen misstänkta för försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel alternativt skadegörelse. Polis som kommer till platsen prövar det initiala gripandet som kvarstår. Männen får följa med till polisstationen. Initiala utredningsåtgärder pågår.

Uppdatering 11:45

Mannen som är misstänkt för våldtäkt har anhållits av jouråklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen