Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 augusti 08.34

05 augusti 01.00, Rattfylleri, Hultsfred

Misstänkt rattfylleri, Virserum.

En personbil kör in med en bil på en MC-träff i Virserum i hög hastighet. Polis tillkallas och föraren, en man född -95, blir medtagen för provtagning misstänkt för grovt rattfylleri. Han misstänks även för framkallande av fara för annan då folk ha fått kasta sig åt sidan då bilen kör genom platsen. Ingen har kommit till skada.

Passageraren, en man född -63, är misstänkt för olaga hot genom att ha dödshotat en man på platsen verbalt samt för narkotikabrott genom eget bruk. Även denna man frihetsberövas av polis.

Rättelse: Föraren är inte misstänkt för drograttfylleri utan grovt rattfylleri.

Förtydligande: Färden tar slut då bilen kommer fram till en stängd grind och stannar. Ordningsvakt säkrar mannen tills polis kommer till platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen