Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 augusti 07.14

05 augusti 04.39, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Natten i Norrbotten

22:50 Luleå, Hotell Nordkalotten
Misshandel och olaga hot

Ordningsvakt på plats ringer in till polisen och berättar att det varit en misshandel på platsen. Patrull åker dit och håller förhör med målsägande. Det framkommer att den senare gripne har tagit ett kraftigt strypgrepp på målsägande och sedan hotat att döda honom. En person grips och denne är i 25 års åldern. Denne är numera anhållen av jouråklagare.

01:20 Kalix, Risögrund
Trafikolycka med misstanke om brott

En singelolycka med moped har inträffat på platsen. Det är en man i 45 års åldern som framfört mopeden. Han är vaken och talbar då ambulans och polis anländer. Mopeden tas i beslag för att utreda olyckan och det tas prover på föraren som fördes till SUS, detta då han misstänks för rattfylleri

04:00 Luleå, RV 97
Misshandel

Två män har börjat slåss på platsen, de ringer båda in till polisen då slagsmålet är avslutat. Patrull får ta upp två anmälningar gällande misshandel. En av männen är i 45 års åldern och den andra i 35 års åldern.

Uppdatering 07:10 av Peder Jonsson

Så här långt en morgon utan akuta händelser.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen