Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 augusti 08.56

05 augusti 04.54, Misshandel, Växjö

Slagsmål, Läkarvägen, Braås.

Polis och ambulans larmas till adressen gällande ett slagsmål utomhus som skall ha börjat i en lägenhet i närheten. På plats konstateras två män inblandade och båda har fått skador. En av männen förs med ambulans till sjukhus för kontroll och är gripen misstänkt för försök till mord och den andra grips misstänkt för misshandel och förs till arresten i Växjö.

Mannen som befinner sig i arresten har fått skärskador på ovandelen av kroppen - därav målsägande i brottsmisstanken om försök till mord. Skadorna skall dock inte ha krävt sjukvård. Skadeläget på mannen på sjukhus är oklart, men det skall inte röra sig om skärskador.  Båda männen är alltså gripna misstänkta för brott mot varandra.

Lägenheten där bråket skall ha startat har spärrats av i väntan på tekniker.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen