Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 augusti 06.50, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

Ett urval av händelser.

23:29 Skadegörelse Bräcke. Någon som kastat in en sten genom ett fönster till en bostad i Bräcke. Ingen som behövt uppsöka sjukhus. Polis har varit på plats och hållit förhör, anmälan skadegörelse.

00:58 Motorfordon stöld Östersund. Okänd person som stulit en röd moped/motorcykel (framgår ej närmare av avrapporteringen vilken typ av motorfordon) av märket Kymco från busstorget. Ska ha inträffat någon gång mellan 00:15 och 00:58 i natt. Polis har varit på plats och hållit förhör, anmälan upprättas.

02:11 Trafikbrott Härjedalen. Patrullen stoppar en så kallad ”EPA-traktor” som går alldeles för fort. Traktorn tas i beslag och bärgas för senare teknisk undersökning. Anmälan olovlig körning. Vårdnadshavare underrättas.

02:48 Narkotikabrott Östersund. Ung man som uppvisar tecken på att vara narkotikapåverkad i anslutning till restaurang i centrala Östersund. Mannen tas med för provtagning och förhör.

En lugn efternatt utan akuta händelser i Jämtland.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen